BORDPLADER

Køkkenbordpladen er en vigtig del af helheden i rummet, om den skal være klassisk eller trendy er dit valg. Du finder det hele hos os. Her har vi samlet et udvalg af vores mest populære bordpladetyper.

Laminat

Laminat består af harpiksimprægneret papir, der under høj varme presses sammen til en hård plade. Papirets farve, mønster og struktur bestemmer overfladen – og det giver nærmest uanede muligheder for design. Vores laminat er kvalitet hele vejen igennem – så du kan roligt gå på opdagelse i det store udvalg i forskellige farver og mønstre. Fra ensfarvet til terrazzo- og marmor-look til træ, fra lys til mørk, fra mat til højglans. Vælg netop den overflade, der passer til din indretning.

Laminat findes 97 forskellige farver.

FSC® certificeret Massivtræ

Træ er en sikker vinder – i dag og i morgen. På grund af sit smukke udseende, sin varme udstråling og sine praktiske egenskaber er massivtræ altid på hitlisten, uanset hvordan tiderne og moden skifter.

Hos Furesø Køkkencenter finder du kun kvalitetstræ, som er bearbejdet med stor respekt og ekspertise. Det sikrer dig en bordplade, som kan holde evigt med minimal vedligeholdelse. En bordplade som bliver smukkere med alderen og bidrager positivt til rummets atmosfære.

Massiv træ findes i 21 forskellige slags sorter. 

Corian®

Corian® er et resultat af en avanceret proces, der blander naturlige mineraler og akryl. Resultatet er et unikt fleksibelt materiale med en ekstrem hårdhed i overfladen.

Corian® er gennemfarvet, så mønstre og farver aldrig slides af eller blegner. Og bordpladen tager imod det daglige slid uden at det ses på overfladen.

Matcher flot i kombination med andre materialer, f.eks. træ, granit, rustfrit stål og glas. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan Corian® kan bruges i netop dit hjem.

Corian findes i 57 forskellige slags.

Core

Core fra DFI-GEISLER er et Solid Surface produkt bestående af naturlige mineraler og akryl. Overfladen er lukket, meget slidstærk og påvirkes ikke af sollys. Overfladen er resistent over for de fleste kemikalier der anvendes i daglig dagen..
Furesø Køkkencenter tilbyder Core i to varianter;

Core 20 som er en 3mm Solid Surface plade pålimet en spånplade med en underlimet forkantliste, så det færdig resultat fremstår som en 20mm plade.
Core 10+ er en 10mm massiv Solid Surface plade, der enten kan anvendes som 10mm bordplade eller bygges op til bordplade tykkelser op til 60mm. Dette giver uanede muligheder med hensyn til broløsninger, sugede badvaske osv.
I begge produkt typer er det muligt at lave skjulte samlinger, i lime badvaske i samme farve som overfladen og underlime et bredt sortiment af køkkenvaske.

Core findes i 12 forskellige slags.

Natursten

Natursten er et natur materiale, der udvindes i store blokke – og som derefter kan saves og fræses i facon efter individuelle ønsker. Med millimeters nøjagtighed. Natursten fra DFI-GEISLER er den bedste kvalitet udvalgt med omhu fra stenbrud i hele verden.

Alle bordpladerne fremstilles på vores eget højteknologiske produktionsanlæg. Kombineret med vores store erfaring og faglige ekspertise sikrer det dig personlige bordplader, der glæder i dag, i morgen og i overmorgen.

Natursten findes i 18 forskellige slags.

Kompositsten

Natursten af højeste kvalitet. Udvalgt med omhu fra stenbrud i hele verden. Det er grundlaget for DFI-GEISLERs produktion af bordplader i kompositsten.

Alle bordpladerne fremstilles på vores eget højteknologiske produktionsanlæg, hvor dine individuelle ønsker kan realiseres med millimeters nøjagtighed. Kombineret med vores store erfaring og faglige ekspertise, sikrer det dig bordplader, der glæder i dag, i morgen og i overmorgen.

Kompositsten findes i 9 forskellige slags.

Silestone

Consentino er verdens største og førende producent at kompositstens bordplader fremstillet af naturligt kvarts. Det store Silestone program spænder over mere end 60 forskellige spændende dekorer med mulighed for forskellige overflader. Silestone er den eneste med en anti-bakteriel beskyttelse af overfladen, der garanterer maksimal hygiejne.

Silesten findes i 64 forskellige slags.

Ceramics

Keramik er et suverænt materiale der virkelig tåler at blive brugt i køkkenet. Det er ridsefast, varme resistent og har en meget høj brudstyrke.

Keramik er sand, feldspat, ler og naturlige farve pigmenter der presses og bages ved temperatur på ca. 1200 grader celsius. Under den 10mm plade er der påsat et glasfiber net for yderligere at stabilisere pladen. Overfladen er lukket og kræver minimal vedligeholdelse.

Ceramics findes i 8 forskellige slags.

Dekton

Dekton er et relativt nyt produkt indenfor bordplader, men er på rekord tid blevet synonym med innovation og kvalitet. Dekton er et produkt som udelukkende består af mineraler, som via en særlig proces presses sammen på en måde så man undgår porøse områder og samtidig opnår en enorm slidstærk overflade som ej heller danner misfarve.

Dekton er uden tvivl kommet for at blive.

Dekton findes i 32 forskellige slags.