KØKKEN GUIDE – fra drøm til virkelighed

1.   PROFFESSIONEL RÅDGIVNING FRA ERFARERNE INDRETNINGS-KONSULENTER

Det er en større beslutning og samtidig ofte en større investering, når man skal have fornyet eller udskiftet i boligen. Derfor går vi højt op i at det færdige resultat matcher vore kunders ønsker, levestil og forventninger. Et køkken handler ikke kun om at være flot men skal samtidig være funktionelt.

Vi arbejder derfor efter en velafprøvet behovsdækning hvor vi stiller mange relevante spørgsmål og samtidig udfordrer dig på dine ønsker, drømme og behov.  På den måde sikrer vi os, at vi sammen skaber præcis den løsning som du ønsker dig.

For os handler det om skabe præcis det leverum som du/I drømmer om, og det lykkes ofte fordi vi ser på hvert projekt som en ny og spændende opgave.

2.   DIN EGEN FORBEREDELSE INDEN DET FØRSTE MØDE MED OS

  • Hvad er den primære grund til at Jeres nuværende køkken, bad eller garderobe skal udskiftes  ?
  • Er der løsninger i Jeres nuværende køkken, som fungerer godt og skal medtages i den nye indretning  ?
  • Har I fået nye behov eller ønsker som skal tænkes med i den nye indretning  ?
  • Hvilke forventninger har I til samarbejdet med os som leverandører og som indretningskonsulenter  ?
  • Hvor meget forventer I at investere i projektet  ?
  • Hvor meget kan I selv lave og hvilke håndværkere skal vi evt. stille med  ?

3.   GRATIS BESØG & DIGITALOPMÅLING AF RUMMET

Når vi har de overordnede aftaler og rammer på plads så skal vi hjem til Jer og måle rummet op. Det sikrer os at tingene kan være der og at vi ikke overser evt. skjulte rør, kabler, faldstammer m.m.. Vores erfaringer har også lært os at besøget ofte skaber nye ideer og behov til indretningen af Jeres nye køkken.

Digitalopmålingen er samtidig jeres tryghed for at vi tager det fulde ansvar, og som er Jeres garanti for at køkkenet kan være der, når først elementerne er sat i produktion.

4.  INDRETNINGSFORSLAGET I FOTOREALSTISK 3D

Når vi har været hjemme hos Jer og måle op så går vi i gang med at tegne Jeres nye køkken. Det kræver tid, fokus og fordybelse- på denne måde sikrer vi os at vi får alle detaljerne med, som vi drøftede sammen på opmålingen. Det tager som regel mellem 3-7 arbejdsdage at tegne og lave alle beregningerne, til det nye køkken i vores avancerede 3D tegneprogram.

Når køkkenet er tegnet færdigt så bliver I inviteret ind til en præsentation af løsningsforslaget, hvor vi sammen gennemgår indretningen punkt for punkt. På den måde kan vi lave de nødvendige justeringer og tilretninger, inden vi sætter køkkenet i produktion.

5.   MONTERINGEN – ERFARNE KØKKENSNEDKERE

Et køkken fra Furesø Køkkencenter er ikke altid et gør-det-selv projekt. Derfor har vi lavet et samarbejde med flere snedkere som har mange års erfaring i at montere køkkener.